Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@wijnhalhengelo.nl
Direct advies nodig? 074 250 33 73
(H)eerlijke wijn voor
een eerlijke prijs

Proefboekje Wijnproeverij Delicato V.S.

De Wijnhal Hengelo nodigt u uit om een zeer speciale Masterclass bij te wonen van de Delicato wijnen uit de Verenigde Staten. Deze wijnproeverij wordt gehouden op:

  • 24 november 2018 (inloop tussen 14:00 en 17:00 uur)

U kunt het proefboekje downloaden door op onderstaande link te klikken:

Delicato Family Vineyards biedt een portfolio aan premium wijnen uit de meest westelijke wijngaarden van Californië. Het wijnbedrijf oogst druiven in Napa, Lodi, Monterey en Sonoma om wijnen te maken die kenmerkend zijn voor deze appellaties.

Lodi is dé regio voor de zinfandel! De druiven voor Brazin groeien aan stokken variërend van 40 tot 100 jaar oud en genieten van een Mediterraan klimaat. De bodem bestaat uit fijn zand dat zorgt voor een perfecte drainage en diepe wortels. Deze unieke combinatie van klimaat, bodem en oude stokken brengt kleine druiven voort, resulterend in wijnen met een intense kleur en rijke, geconcentreerde smaken.

De wijngaarden van Clay Station, gelegen aan de uitlopers van de Sierra Nevada, zijn vernoemd naar een historische postkoetshalte ten tijde van de California Gold Rush. Het regenwater dat van de Sierra Nevada de vallei invloeit, zorgt voor een ideaal bodemtype. Samen met het klimaat komt dit tot een uitzonderlijk terroir voor de handgemaakte Clay Station wijnen.

Black Stallion is een prachtig wijnhuis in Napa Valley, dat zijn naam dankt aan het Silverado Horseman's Center wat vroeger op deze locatie gevestigd was. Met haar ruiterpaarden, stallen en een open lucht arena stond dit landgoed helemaal in het teken van de ruitersport. Vandaag de dag worden er op kleine schaal geweldige wijnen gemaakt.

Shawn Wells van Delicato wijnen zal tijdens de (inloop) masterclass aanwezig zijn om uitleg te geven over deze prachtige Californische wijnen.

 

HOE WERKT HET?

• De wijnproeverij is kosteloos

• Onze wijnspecialisten adviseren u bij uw keuze van openstaande wijnen.

• Vul uw bestellijst in en profiteer van speciale proeverijkortingen.

• Voor een goede organisatie, meldt u aan via www.wijnhalhengelo.nl/aanmelden of via e-mail:info@wijnhalhengelo.nl.

• Gezien de verwachte drukte kunt u de wijnen niet direct meenemen. U kunt bestellen via de uitgereikte bestellijst.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen op
Facebook