Naar webshop

Ramón Bilbao Rosé actie

Ramón Bilbao Rosado

Productomschrijving

Deze subtiele en elegante rosé heeft een heldere licht zalmroze kleur. De aroma’s van vers fruit en citroen, vers geplukte witte bloemen en kersen komen je tegemoet. De zure hint van kersen vind je terug in de lange afdronk, die overigens zijdezacht is.

Harold Hamersma’s De Grote Hamersma bekroonde deze wijn met een 8+

Spijsadvies

Deze lekkere frisse rosé drink je makkelijk in de lente en de zomer. Op zoek naar een aperitief? Gebruik dan deze wijn! Ook lekker met koude gerechten zoals asperges, salades met zeevruchten of carpaccio en risotto.

Per doos van 6 flessen:
- normaal: € 50,70
- nu slechts: € 39,95 (= 21% korting)

U kunt de wijnen bestellen in onze webshop, per e-mail (info@wijnhalhengelo.nl) of per telefoon (074-2503373).

Bodegas Ramon Bilbao; beste Spaanse producent

Bodegas Ramón Bilbao werd in 1924 opgericht door Ramón Bilbao Murga, een ervaren wijnhandelaar. Ramón Bilbao werd gezien als een vooruitstrevende druiventeler met veel kennis over de kunst van het wijn maken. Het wijnhuis werd van generatie op generatie doorgegeven. Totdat in 1966 het laatste lid van de familie Bilbao, Ramón Bilbao Pozo, overleed. Het bedrijf van Ramón Bilbao werd in het jaar 1972 omgezet tot een vennootschap met nieuwe aandeelhouders. Er werden nieuwe faciliteiten gebouwd. Zo ook in de provincie Haro, waar tegenwoordig het wijnhuis Ramón Bilbao is gevestigd. In 1999 nam het familiebedrijf Diego Zamora, SA, het wijnhuis Ramón Bilbao over. Diego Zamora, SA, is een van de grootste drankenproducenten in Spanje en eigenaar van de bekende Spaanse likeur: ‘Licor 43’.

In 2014 werd Ramon Bilbao bij de International Wine and Spirits Competition uitgeroepen tot ‘Best Spanish producer of the year’.

Advies nodig? Bel 074 250 33 73